Ons Team

Ons Team

team-photo-laura

Laura

Eigenaresse

Hoi! Ik ben Laura, de oprichtster en eigenaresse van Hannah's. Mijn zusje Hannah is de inspiratie voor Hannah's, waar wij een plekje in de maatschappij creëren voor mensen met een verstandelijke beperking. We doen dit samen met een te gek team waar ik heel trots op ben! Elke dag is een feestje bij Hannah's.

team-photo-laura

Keani

Horecaman (Dagbesteding)

Meet Keani! Keani is een echte grappenmaker en probeert je vaak aan het lachen te maken, ook als je een minder leuke dag hebt. Soms heeft hij meer zin in een potje pesten dan in afwassen, maar hey: can you blame him? Keani is een echte horecaman en staat bekend om zijn behulpzaamheid, wanneer houdt hij voor jou de deur open?

team-photo-laura

Farah

Bediening (Dagbesteding)

Farah is de benjamin van het team, maar doet zeker niet onder voor de rest. In het afgelopen jaar heeft ze heel veel geleerd en ze vindt het steeds leuker om even een praatje te maken aan tafel. Tijdens team etentjes worden we altijd getrakteerd op een dans, want Farah kan heel goed balletten! Kom langs en beleef een middag vol smaak en dans met Farah!

team-photo-laura

Judith

Barman (Dagbesteding)

Steevast op de woensdag staat Judith achter de bar. Judith neemt haar taken in de bediening heel serieus en je kan er altijd vanuit gaan dat ze alles heel secuur doet. In haar vrije tijd slaat ze graag een balletje bij de hockeyclub of gaat ze lekker naar de sportschool. Ontdek haar gastvrijheid en kom langs voor een gezellige middag!

team-photo-laura

Tanja

Begeleider

Hey! Ik ben Tanja en werk vanaf de opening bij Hannah’s. Samen met de meest fantastische groep collega’s en deelnemers maken we er elke dag een feestje van. Never a dull moment bij Hannah’s!

team-photo-laura

Jiska

Bedrijfsleider

Hola! Ik ben Jiska, ik ben bedrijfsleider van Hannah’s maar ook veel in de keuken te vinden, want koken is mijn passie. Daarnaast steek ik veel energie in de gastvrijheid want dat heeft mij naar Hannah’s getrokken, de liefde en gelijkwaardigheid voor ieder mens.

team-photo-laura

Mike

The Man

Dit is MIKE! de vriend van Laura, Mike kan je vinden achter de bar of in de keuken om even te proeven of er nog wat lekkers is! Mike zal je niet zo snel op de voorgrond zien maar hij houdt zich vooral bezig met het reilen en zijlen van de Hannah’s aan de achterkant van de Hannah’s (Bedrijfsprocessen, nummers, groei, etc). Mike vind het geweldig om bij Hannahs te komen, te proeven, te delen en te vieren! Vier jij jou feestje met Mike mee?

team-photo-laura

Priscilla

Barista (Dagbesteding)

‘Hallo, welkom!’ Zo wordt je begroet door Priscilla, deze meid zit nooit stil, vind altijd wel iets te doen. Pris is een echte giebelkont, is gek op haar collega’s plagen maar kan ook weer heel serieus zijn als het om gastvrijheid en koffie zetten gaat, wie weet maakt ze jouw cappuccino binnenkort?

team-photo-laura

Gianluigi

Chef (Dagbesteding)

Dit is Gianluigi, onze Italiaanse kok - ook al doet hij ananas op zijn pizza en ketchup op zijn spaghetti! Hij werkt nauwkeurig en maakt steeds meer gerechten zelfstandig, shakshuka is Gigi zijn specialiteit, kom je die eens proeven?

team-photo-laura

Deborah

Sommelier (Dagbesteding)

Deborah is een echte dame en neemt haar werk heel serieus. Sinds kort werkt zij af en toe ook ‘s avonds en is al op weg om een heuse sommelier te worden. Omdat Deborah doof is vindt ze het leuk om gasten tijdens het bedienen af en toe een gebaar te leren. Leer jij binnenkort wat het gebaar voor wijn is?

team-photo-laura

Gert-Jan

Barman

Hallootjes, ik ben Gert-Jan de barman en gekscherend zelfbenoemd manager. Je zult mij voornamelijk 's avonds treffen, zowel achter als voor de bar! Ik steek graag de handen uit de mouwen bij Hannah’s, maar doe dat ook als timmerman bij mensen thuis.

team-photo-laura

Samira

Keuken team (Dagbesteding)

Niet voor niets hebben wij een focaccia vernoemd naar deze chef, genaamd ‘la Dura’, wat de stoere vrouw betekent. Want vanaf de eerste dag dat Hannah’s haar deuren opende staat deze stoere chick al in de keuken te rocken. Samira maakt de mooiste fluffy omeletten, dat is haar specialiteit! Kom je die snel proeven?

team-photo-laura

Ilja

Gastheer (Dagbesteding)

Deze knappe jongeman heet Ilja en werkt sinds kort bij Hannah’s. Hij is een echte gastheer en wil later graag bij een drie sterren restaurant werken. Met Ilja is het nooit saai en hij heeft altijd wel iets te vertellen of neemt je stiekem even in de maling. Wanneer laat jij je in de watten leggen door deze maître?

team-photo-laura

Sam

Barman & Kunstenaar (Dagbesteding)

Bijnaam ‘Sam de man’ want zijn mannetje staat hij zeker! Sam is een hele harde werker en heeft veel kennis van de horeca. Daarnaast is hij altijd sociaal en in voor een praatje. In zijn vrije tijd maakt Sam de mooiste schilderijen waarvan er eentje bij ons aan de muur hangt. Kom je die snel eens bekijken?

team-photo-laura

Tessa

Barman

Hoi! Ik ben Tessa en ik werk in het weekend achter de bar en in de bediening. Ik werk bij Hannah's omdat ik me er meteen thuis voelde toen ik de eerste keer binnenliep, door de warme sfeer. Ik ben ook leerkracht en orthopedagoog en vind het belangrijk me in te zetten voor een gezelligere en betere wereld!

team-photo-laura

Nikki

Bediening

Hi, ik ben Nikki en ik werk voornamelijk in het weekend in de bediening. Ik volg de opleiding Social Work. Ik ben bij Hannah’s terechtgekomen, omdat ik een baan zocht die beter past bij mijn huidige opleiding. Hannah’s is voor mij een gezellige werkplek om mij naast mijn opleiding te ontwikkelen!

team-photo-laura

Ami

Barvrouw

Heyhoi, mijn naam is Aminatou maar je mag me Ami noemen. Ik ben opgegroeid op het kleinste waddeneiland en daarna verhuisd naar de grootste stad van Nederland. In de weekenden schenk ik met plezier je favoriete wijntje of biertje in bij Hannah's!

team-photo-laura

Irmgard

Keuken team

Mijn naam is Irmgard Gilds. Ik voel mij als een vis in het water als ik mijn creativiteit tot uiting kan brengen. Ik ben van mening dat je nooit te oud bent om te leren. Mijn motto is ‘One can be without a job, but one can never be without work.’

Vacatures bij Hannah

Nieuwe Vacatures

Wat ga je doen?

Als medewerker bediening neem je het voortouw in het verbinden metonze gasten. Gedurende de week dagen (Ma t/m Vrijdag) werk je eventueel samen met en begeleidt onze deelnemers – geweldige individuen met een verstandelijke beperking – die meewerken in de bediening. Gedurende het weekend staat het contact met de gast centraal.

 • Je neemt initiatief en pakt je verantwoordelijkheden.
 • Je communiceert effectief met zowel het team als onze gasten.
 • Je zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt en geniet van hun tijd bij Hannah’s.
 • Een positieve instelling is voor jou vanzelfsprekend.

Wie zoeken wij?

 • Een bar- en bedieningsmedewerker met een liefde voor horeca.
 • Iemand die het belang van begeleiding inziet en een natuurlijke connectie heeft met onze deelnemers. Ervaring in het begeleiden is een plus, maar het meest belangrijk is jouw toewijding en inzet.
 • Een teamspeler die initiatief toont, verantwoordelijkheid draagt, effectief communiceert en altijd een positieve en vrolijke uitstraling heeft.
 • Iemand die beschikbaar is in het weekend

Praktische informatie

Soort dienstverband: Parttime Parttime uren: mimimaal 8 uur per week

Werkweek van dinsdag tot en met zondag. Salaris is conform horeca-cao en afhankelijk van je ervaring. Als je vragen hebt naar aanleiding van deze vacature mag je altijd bellen: 020-7796616, of mailen naar [email protected].

Over Hannah’s Amsterdam

In het bruisende Amsterdam West staat Hannah’s, niet zomaar een café restaurant. Bij ons proef je de passie van de Mediterrane keuken en ervaar je het hart van een gemeenschap waar iedereen welkom is.

Wij zijn trots op ons unieke concept waar culinaire expertise hand in hand gaat met sociale betrokkenheid.

Learn More

Wil je ook werken bij Hannah’s?

Wij zijn altijd opzoek naar lieve collega's met een passie voor horeca en oid. interesse, meld je aan via onderstaand formulier.  Restaurant in Amsterdam West

  Admiraal de Ruijterweg 107, 1056 EV Amsterdam