Menu

De kaart bij Hannah’s bestaat uit een mix van klassieke en moderne gerechten met een eigentijdse twist geïnspireerd door de mediterrane keuken en de gerechten die thuis door mijn moeder op tafel zijn getoverd.

Naast de kaart werken wij dagelijks met wisselende verse ingrediënten waar we de heerlijkste gerechten mee creëren . Voor meer informatie gelieve te vragen aan het personeel.

 

Ontbijt & Zo

10:00 – 15:00 

Yoghurt met granola, gemengd fruit en agave siroop 7,5 

Omelet op zuurdesembrood met gegrilde groenten, 8,5 

verse kruiden, limoen en kerriemayonaise 

Supplement: 

– Parmaham 2,5 

– Parmezaanse kaas 2 

Kurkuma pancakes met ricotta, gemengd fruit en 9,5 

agave siroop 

Taart & cake zie het krijtbord 3,5/5,5

 

SundaY BRUNCH SPECIAL

Lieve gast,

Indien je een reservering op zondag maakt, wees dan bewust dat wij altijd de “SUNDAY BRUNCH SPECIAL” hebben! Dit wijkt af van de kaart die wij normaliter aanbieden.

Menù uno – vanaf twee personen

Shakshuka met pitabrood

Tramezzini misti

Croissantje met tomatenjam en manchego

Vers fruit

Verse jus d’orange & prosecco

Menù due – vanaf twee personen

Scrambled eggs met zuurdesembrood

Yoghurt met granola en agavesiroop

Tramezzini misti

Croissantje met vruchtenjam

en mascarpone

Verse jus d’orange & prosecco

EXTRA’S

Kurkuma pancakes met 10

mascarpone, vers fruit

en agave siroop

 

 

Lunch

10:00 – 15:00 

Kurkuma pancakes met mascarpone gemengd fruit en 10 

agave siroop 

Burrata met venkelsalade, kappertjes, geroosterde 14,5 

rode ui, sinaasappel en dennenappel siroop geserveerd  

met zuurdesembrood 

Shakshuka met een eitje en verse kruiden geserveerd 14 

met pita brood  

Omelet op zuurdesembrood met gegrilde groenten, 9,5 

verse kruiden, limoen en kerriemayonaise  

Supplement: 

– Parmaham 3,5 

– Parmezaanse kaas 3,5 

Brioche Brisket langzaam gegaarde runderborst 14,5 

met rucola, geroosterde tomaat, kappertjes  

en harissa mayonaise  

Ceviche in tijgermelk met ingemaakte tomaatjes, 13,5  

wortelcilinders in kruidenolie, geserveerd met pita brood  

Doperwtensoep met kruidenolie, hazelnoten 8,5 

en zuurdesembrood 

Herfst salade met tomaten bomba’s, pompoen, 13,5 

rabarber, doperwten,  geroosterde noten

en sinaasappel-mosterd dressing 

Supplement: 

– Manchego 3,5 

Check het krijtbord voor onze wisselende specials

Aperitivo

15:00 – sluit 

Burrata bar – antipasti voor 2 personen 29,5

Bitterballen van Holtkamp met mosterd 7,5

Rivierkreeft bitterballen met kappertjes mayonaise 8

Arancini met pesto-citroen dip 7,5

Manchego met truffel honing en gemengde noten 9,5

Charcuterie wisselende vleeswaren 15,5 met cornichons, olijven en grissini 

Labneh met gegrild brood, za’atar en noten 8,5

DINNER

17:00 – 22:00 

Burrata bar– antipasti voor 2 personen 29,5

Burrata met venkelsalade kappertjes, geroosterde 14,5

rode ui, sinaasappel en dennenappel siroop 

Gepofte pastinaak coquille met karnemelk, 15/19

fregola, kapper appels, nori en dille-olie 

Ceviche in tijgermelk met ingemaakte tomaatjes, 14,5

wortelcilinders in kruidenolie, geserveerd met pita brood

Langzaam gegaarde brisket runderborst met  geroosterde tomaatjes, 16/21

rode bietengel, gegrilde Little gem,  caesar crumble, granaatappel melasse en harissa dip

Gegrilde spitskool met gefrituurde polenta, 12,5/16,5

gerookte mierikswortel en een crumble van mosterdzaad

Supplement: Gorgonzola 3,5

Sardines met gekonfijte prei, peterselie relish, 16/21

Ingemaakte citroen en harissa krieltjes 

Doperwtensoep met kruidenolie, hazelnoten en 8,5  zuurdesembrood 

Zomerse salade met zoetzure tomaatjes, avocado, 12,5 rabarber, radijs, doperwten, dille topjes, 

geroosterde noten en sinaasappel-mosterd dressing 

Sides 

Harissa krieltjes 5,5

Gegrilde little gem 5,5

Gemengde salade 5,5 

Zuurdesem & Pita van de grill 4,5

Check het krijtbord voor onze wisselende specials

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast de kaart werken wij dagelijks met wisselende verse ingrediënten waar we de heerlijkste gerechten mee creëren. Voor meer informatie gelieve te vragen aan het personeel.

Wine

Our menu offers modern dishes, inspired by historic Italian gastronomy. The A la Carte menu is available throughout lunch and dinner with an additional set lunch menu offered Monday to Friday excluding Public holidays.

You seem to be short on menu entries. You can start creating them on your dashboard.

You seem to be short on menu entries. You can start creating them on your dashboard.

You seem to be short on menu entries. You can start creating them on your dashboard.

Bij Hannah’s houden we rekening met verschillende dieet wensen en bieden zowel vegetarische als veganistische opties aan. Indien u speciale wensen heeft gelieve 24 uur voor uw boeking contact met ons op te nemen. Wij doen ons best om ten alle tijden aan uw verzoek te voldoen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ONZE PRODUCENTEN

Wij geloven dat elk goed gerecht bij de basis begint met mooie, duurzame en bij voorkeur lokale ingrediënten.

Elke dag nemen we verschillende beslissingen over wat we eten en al onze voedsel keuzes hebben een etische en ecologische impact.

Het is het een mooie samenkomst dat bewuste voedselkeuzes – die goed zijn voor ons land en onze mensen, voor het milieu, zowel voor ons lichaam en geest de juiste voeding bieden!

Food Philosophy

Wij geloven dat elk goed gerecht bij de basis begint met mooie, duurzame en bij voorkeur lokale ingrediënten.  Sinds geweldig eten start met de juiste ingrediënten, mooie ingrediënten komen weer van bewustzijnde boeren. Voor meer informatie over onze samenwerkingen met lokale leveranciers;

Learn More