De kaart bij Hannah’s bestaat uit een mix van klassieke en moderne gerechten met een eigentijdse twist geïnspireerd door de mediterrane keuken en de gerechten die thuis door mijn moeder op tafel zijn getoverd.
Naast de kaart werken wij dagelijks met wisselende verse ingrediënten waar we de heerlijkste gerechten mee creëren . Voor meer informatie gelieve te vragen aan het personeel.
Ontbijt & Zo
10:00 – 15:00
Yoghurt met granola, gemengd fruit en agave siroop 7,5
Omelet op zuurdesembrood met gegrilde groenten, 8,5
verse kruiden, limoen en kerriemayonaise
Supplement:
– Parmaham 2,5
– Parmezaanse kaas 2
Kurkuma pancakes met ricotta, gemengd fruit en 9,5
agave siroop
Taart & cake zie het krijtbord 3,5/5,5
SundaY BRUNCH SPECIAL
Lieve gast,
Indien je een reservering op zondag maakt, wees dan bewust dat wij altijd de “SUNDAY BRUNCH SPECIAL” hebben! Dit wijkt af van de kaart die wij normaliter aanbieden.
Menù uno – vanaf twee personen
Shakshuka met pitabrood
Tramezzini misti
Croissantje met tomatenjam en manchego
Vers fruit
Verse jus d’orange & prosecco
Menù due – vanaf twee personen
Scrambled eggs met zuurdesembrood
Yoghurt met granola en agavesiroop
Tramezzini misti
Croissantje met vruchtenjam
en mascarpone
Verse jus d’orange & prosecco
EXTRA’S
Kurkuma pancakes met 10
mascarpone, vers fruit
en agave siroop
Lunch
10:00 – 15:00
Kurkuma pancakes met mascarpone gemengd fruit en 10
agave siroop
Burrata met venkelsalade, kappertjes, geroosterde 14,5
rode ui, sinaasappel en dennenappel siroop geserveerd
met zuurdesembrood
Shakshuka met een eitje en verse kruiden geserveerd 14
met pita brood
Omelet op zuurdesembrood met gegrilde groenten, 9,5
verse kruiden, limoen en kerriemayonaise
Supplement:
– Parmaham 3,5
– Parmezaanse kaas 3,5
Brioche Brisket langzaam gegaarde runderborst 14,5
met rucola, geroosterde tomaat, kappertjes
en harissa mayonaise
Ceviche in tijgermelk met ingemaakte tomaatjes, 13,5
wortelcilinders in kruidenolie, geserveerd met pita brood
Doperwtensoep met kruidenolie, hazelnoten 8,5
en zuurdesembrood
Herfst salade met tomaten bomba’s, pompoen, 13,5
rabarber, doperwten, geroosterde noten
en sinaasappel-mosterd dressing
Supplement:
– Manchego 3,5
Check het krijtbord voor onze wisselende specials
Aperitivo
15:00 – sluit
Burrata bar – antipasti voor 2 personen 29,5
Bitterballen van Holtkamp met mosterd 7,5
Rivierkreeft bitterballen met kappertjes mayonaise 8
Arancini met pesto-citroen dip 7,5
Manchego met truffel honing en gemengde noten 9,5
Charcuterie wisselende vleeswaren 15,5 met cornichons, olijven en grissini
Labneh met gegrild brood, za’atar en noten 8,5
DINNER
17:00 – 22:00
Burrata bar– antipasti voor 2 personen 29,5
Burrata met venkelsalade kappertjes, geroosterde 14,5
rode ui, sinaasappel en dennenappel siroop
Gepofte pastinaak coquille met karnemelk, 15/19
fregola, kapper appels, nori en dille-olie
Ceviche in tijgermelk met ingemaakte tomaatjes, 14,5
wortelcilinders in kruidenolie, geserveerd met pita brood
Langzaam gegaarde brisket runderborst met geroosterde tomaatjes, 16/21
rode bietengel, gegrilde Little gem, caesar crumble, granaatappel melasse en harissa dip
Gegrilde spitskool met gefrituurde polenta, 12,5/16,5
gerookte mierikswortel en een crumble van mosterdzaad
Supplement: Gorgonzola 3,5
Sardines met gekonfijte prei, peterselie relish, 16/21
Ingemaakte citroen en harissa krieltjes
Doperwtensoep met kruidenolie, hazelnoten en 8,5 zuurdesembrood
Zomerse salade met zoetzure tomaatjes, avocado, 12,5 rabarber, radijs, doperwten, dille topjes,
geroosterde noten en sinaasappel-mosterd dressing
Sides
Harissa krieltjes 5,5
Gegrilde little gem 5,5
Gemengde salade 5,5
Zuurdesem & Pita van de grill 4,5
Check het krijtbord voor onze wisselende specials
Bij Hannah’s houden we rekening met verschillende dieet wensen en bieden zowel vegetarische als veganistische opties aan. Indien u speciale wensen heeft gelieve 24 uur voor uw boeking contact met ons op te nemen. Wij doen ons best om ten alle tijden aan uw verzoek te voldoen.
ONZE PRODUCENTEN
Wij geloven dat elk goed gerecht bij de basis begint met mooie, duurzame en bij voorkeur lokale ingrediënten.
Elke dag nemen we verschillende beslissingen over wat we eten en al onze voedsel keuzes hebben een etische en ecologische impact.
Het is het een mooie samenkomst dat bewuste voedselkeuzes – die goed zijn voor ons land en onze mensen, voor het milieu, zowel voor ons lichaam en geest de juiste voeding bieden!
Food Philosophy
Wij geloven dat elk goed gerecht bij de basis begint met mooie, duurzame en bij voorkeur lokale ingrediënten. Sinds geweldig eten start met de juiste ingrediënten, mooie ingrediënten komen weer van bewustzijnde boeren. Voor meer informatie over onze samenwerkingen met lokale leveranciers;