Menu

 

De kaart bij Hannah’s bestaat uit een mix van klassieke en moderne gerechten met een eigentijdse twist geïnspireerd door de mediterrane keuken en de gerechten die thuis door mijn moeder op tafel zijn getoverd.

Hannah’s Herfst Menu 2023

-

Our menu offers modern dishes, inspired by historic Italian gastronomy. The A la Carte menu is available throughout lunch and dinner with an additional set lunch menu offered Monday to Friday excluding Public holidays.

HANNAH’S HERFST MENU 2023. – ENGLISH

 

 

ONZE WISSELENDE DINNER KAART (FRIDAY & SATURDAY EVENING)

Hannah’s kookt met een wekelijks wisselende dinner kaart. Naast dat dit een duurzame manier van koken is vinden wij het ook erg leuk! Ons keukenteam kan wekelijks creatief aan de slag en kan jullie elke week verrassen met nieuwe mooie hoofdgerechten en side dishes. Verwacht bij Hannah’s dus elke week een wisselend vis, vlees of vegetarisch hoofdgerecht.
Als voorgerecht kunt u kiezen uit een selectie van onze aperitivo hapjes. Maak een keuze uit een aantal lekkere bar bites om samen te delen (of hou ze lekker voor jezelf). En als je niet kan kiezen, dan doen wij dat voor je! Bestel dan een antipasti plateau en laat je verrassen.
Zin in nog meer lekkers? Op onze nagerechten kaart vind je huisgemaakt Hannah’s ijs, maar bijvoorbeeld ook wittechocolade mousse met passievruchten coulis of sluit af met een verfrissende sgroppino.

Food Philosophy

Wij geloven dat elk goed gerecht bij de basis begint met mooie, duurzame en bij voorkeur lokale ingrediënten.  Sinds geweldig eten start met de juiste ingrediënten, mooie ingrediënten komen weer van bewustzijnde boeren. Voor meer informatie over onze samenwerkingen met lokale leveranciers;

Learn More