Menu

 

De kaart bij Hannah’s bestaat uit een mix van klassieke en moderne gerechten met een eigentijdse twist geïnspireerd door de mediterrane keuken en de gerechten die thuis door mijn moeder op tafel zijn getoverd.

Naast de kaart werken wij dagelijks met wisselende verse ingrediënten waar we de heerlijkste gerechten mee creëren . Voor meer informatie gelieve te vragen aan het personeel.

Voor meer informatie over onze menu’s klik op de link hieronder / Form more information please see the LINK below

Hannah’s – Menu van het moment 2023 – Dutch Version

Hannah’s – Menu 2023 – English Version

 

 

Naast de kaart werken wij dagelijks met wisselende verse ingrediënten waar we de heerlijkste gerechten mee creëren. Voor meer informatie gelieve te vragen aan het personeel.

Wine

Our menu offers modern dishes, inspired by historic Italian gastronomy. The A la Carte menu is available throughout lunch and dinner with an additional set lunch menu offered Monday to Friday excluding Public holidays.

You seem to be short on menu entries. You can start creating them on your dashboard.

You seem to be short on menu entries. You can start creating them on your dashboard.

You seem to be short on menu entries. You can start creating them on your dashboard.

 

ONZE PRODUCENTEN

Wij geloven dat elk goed gerecht bij de basis begint met mooie, duurzame en bij voorkeur lokale ingrediënten.

Elke dag nemen we verschillende beslissingen over wat we eten en al onze voedsel keuzes hebben een etische en ecologische impact.

Het is het een mooie samenkomst dat bewuste voedselkeuzes – die goed zijn voor ons land en onze mensen, voor het milieu, zowel voor ons lichaam en geest de juiste voeding bieden!

Food Philosophy

Wij geloven dat elk goed gerecht bij de basis begint met mooie, duurzame en bij voorkeur lokale ingrediënten.  Sinds geweldig eten start met de juiste ingrediënten, mooie ingrediënten komen weer van bewustzijnde boeren. Voor meer informatie over onze samenwerkingen met lokale leveranciers;

Learn More