Contact & Events

Contact & Events

hannas-logo-dark

Feestlocatie Amsterdam

Bij Hannah's creëren we een unieke ervaring voor diverse evenementen in Amsterdam West. Op zoek naar geschikte evenementenlocaties in Amsterdam, een borrel organiseren of wil je je verjaardag vieren in Amsterdam West? Elk feest wordt met liefde en aandacht op maat voorbereid, zodat het een onvergetelijke ervaring wordt.

Hannah’s beschikt over moderne faciliteiten, waaronder een beamer, scherm en goed geluid, om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen.

Onze ruimtes zijn ook zeer geschikt als je een babyshower plant, een huwelijksfeest viert, of gewoon op zoek bent naar zaalhuur. Bij ons ben je aan het juiste adres.

Sfeervolle ruimtes voor elk gezelschap

Ontdek de warme huiskamer van Amsterdam bij Hannah's. Onze zaak biedt twee aparte ruimtes die samen of afzonderlijk kunnen worden afgehuurd. Het gezellige bargedeelte verwelkomt je met ronde vormen, prachtige verlichting en een sociale sfeer. Achter de openslaande deuren bevindt zich een (eet)ruimte met toegang tot een gezellige binnentuin.

Beide ruimtes staan in verbinding met een open keuken, waar de culinaire magie plaatsvindt. Geniet van de ruim opgezette, sociaal en liefdevol ingerichte omgeving, compleet met bloemen, planten en kaarsen die zorgen voor een gezellige ambiance.

Private dining in Amsterdam

Ervaar het ultieme genieten bij Hannah's met private dining in Amsterdam. Onze ruimtes bieden de perfecte setting voor groepen die ongestoord willen genieten van eten en drinken in een intieme en sociale sfeer.

Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een familiediner of een vriendenreünie, Hannah's staat garant voor een private dining ervaring in die bijblijft.

Catering op maat

Behalve een onvergetelijke culinaire ervaring bij Hannah's, verzorgen wij ook catering op locatie! Ideaal voor elke gelegenheid in Amsterdam en omstreken. Of u nu een gezellige verjaardag wilt vieren, een groot zakelijk evenement organiseert, of een speciaal moment wilt markeren, onze op maat gemaakte catering is ontworpen om aan al uw wensen te voldoen.

Samen bespreken wij uw wensen om zo een menu te creëren dat een onvergetelijke indruk achter laat bij uw gasten. Hannah's verzorgt ontbijt, lunch, borrel of diners op locatie. Elk gerecht wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail bereid, gebruikmakend van de verse, seizoensgebonden ingrediënten.

Laat Hannah’s alle zorg in de keuken op zich nemen, terwijl u en uw gasten genieten van de sfeer en gezelligheid. Met onze catering op maat brengen we de kenmerkende warmte en gastvrijheid van Hannah’s direct naar uw locatie, waardoor elk evenement een bijzondere ervaring wordt.

Je evenement organiseren bij Hannah's?

Wil jij je verjaardag, bruiloft, de babyshower van je beste vriendin, jullie 20-jarig jubileum,  een intiem dinner of een gezellige borrel organiseren? Hannah’s is hiervoor de perfecte locatie! Met genoeg ruimte(s), een mooie bar en huiselijke sfeer wordt jouw feestje gegarandeerd een groot succes! 

Met liefde, aandacht, en flexibele culinaire mogelijkheden zorgen wij je gasten en jou een onvergetelijke ervaring!    Restaurant in Amsterdam West

    Admiraal de Ruijterweg 107, 1056 EV Amsterdam