DAGBESTEDING

Dagbesteding

Dagbesteding bij Hannah’s Amsterdam

Hannah’s is een dagbestedingsplek met mijn verstandelijk gehandicapte zusje Hannah als grote inspiratiebron. Bij Hannah’s bieden wij dagbesteding aan mensen met een licht verstandelijke beperking op basis van PGB. 

Door mijn zusje Hannah weet ik hóe lastig het kan zijn om een passende en liefdevolle dagbesteding te vinden voor mensen met een verstandelijke beperking. De zoektocht naar een plek voor Hannah heeft lang geduurd, maar uiteindelijk heeft zij een passende dagbesteding gevonden in Groningen bij Elmers. Een plek met collega’s die als familie voor haar zijn. 

Dat wil ik ook met Hannah’s! Een warm bad, een hecht team en een plek waar mensen gezien worden, want we zijn allemaal uniek. Bij Hannah’s leveren wij maatwerk in de begeleiding. Wat wil en kan de deelnemer? Welke uren, welke werkzaamheden, alles in goed overleg.

Bij Hannah’s komen mensen om te leren en zich te ontwikkelen. Dit kan in de bediening, achter de bar, en in de keuken. Hier kan een keuze in gemaakt worden, maar het kan ook allemaal. Het belangrijkste is dat het passend, leuk en uitdagend genoeg is! 

Ben je geïnteresseerd in dagbesteding bij Hannah’s? Bel of mail Laura, de zus van Hannah.

[email protected] / 0613710150 of neem contact op via ons contact formulier