Dagbesteding

Dagbesteding

hannas-logo-dark

Dagbesteding Bij Hannahโ€™s Amsterdam

Een Hartverwarmende Plek Geรฏnspireerd door Liefde en Zorg

Welkom bij Hannah's, een unieke dagbestedingsplek in Amsterdam, geรฏnspireerd door mijn verstandelijk gehandicapte zusje Hannah. Haar zoektocht naar een liefdevolle en geschikte dagbesteding heeft geleid tot de oprichting van deze bijzondere plek. Net als de fijne omgeving die Hannah vond bij Elmers in Groningen, streven we ernaar om bij Hannah's een vergelijkbare warme, familieachtige sfeer te creรซren.

Dat wil ik ook met Hannahโ€™s! Een warm bad, een hecht team en een plek waar mensen gezien worden, want we zijn allemaal uniek. Bij Hannahโ€™s leveren wij maatwerk in de begeleiding. Wat wil en kan de deelnemer? Welke uren, welke werkzaamheden, alles in goed overleg.

Bij Hannah's begrijpen we de uitdagingen bij het vinden van passende dagbesteding voor mensen met een licht verstandelijke beperking op basis van PGB, een veilige en ondersteunende omgeving waar iedereen zich thuis voelt, gezien wordt, en waar de uniciteit van elk individu wordt gevierd.

Photo of Hannah
Photo of Hannah
Photo of Hannah
Photo of Hannah

Een Plek Waar Iedereen Zich Thuis Voelt

Bij Hannah's is elke dag een kans om te leren, te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Ons Maatwerk in Begeleiding

IElke deelnemer is uniek, met eigen wensen en mogelijkheden. Wij geloven in maatwerk in de begeleiding: van het aantal uren tot de specifieke werkzaamheden, alles wordt in goed overleg afgestemd.

Wat wil en kan de deelnemer?

Dit is onze leidraad.

Ontdek Jouw Plek bij Hannahโ€™s

Deelnemers kunnen zich ontwikkelen in verschillende rollen, zoals bediening, barwerk, of in de keuken. De keuze is aan jou, en je kunt ook alles uitproberen. Het gaat erom dat het werk passend, leuk en uitdagend genoeg is voor jou.

Een Plek van Groei en Ontwikkeling

Bij Hannah's is elke dag een kans om te leren, te groeien en jezelf te ontwikkelen. Ons aanbod is divers en aangepast aan de behoeften en interesses van onze deelnemers.

Contact

Maandag: Teamdag

Elke maandag is een speciale dag bij Hannahโ€™s. Het is onze teamdag, waarbij we samenwerken aan projecten, deelnemen aan teambuildingactiviteiten en elkaar beter leren kennen.

Dit is een dag waarop we de banden versterken en samen plezier maken.

Dinsdag tot Vrijdag

Van dinsdag tot vrijdag bieden we gagbesteding met duidelijke rollen en verantwoordelijkheden. Deelnemers kunnen zich verdiepen in verschillende rollen en taken:

  • In de Keuken: Hier kun je leren koken en bakken, en werk je aan het voorbereiden van heerlijke gerechten.
  • Achter de Bar: Ontwikkel vaardigheden in gastvrijheid en leer alles over het runnen van een bar.
  • Bediening: Verbeter je sociale en servicevaardigheden door interactie met klanten en collega's.

Het is aan jou om te kiezen waar je je het meest thuis voelt of waar je nieuwe vaardigheden wilt opdoen.

Persoonlijke Ontwikkeling

We hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Samen met de begeleiders stel je doelen en werk je aan het bereiken ervan. Dit kan variรซren van het verbeteren van sociale vaardigheden tot het leren van specifieke taken binnen de dagbesteding.

Weekendactiviteiten

Hoewel we in het weekend gesloten zijn, moedigen we onze deelnemers aan om de opgedane vaardigheden en hobby's te blijven oefenen. Dit helpt bij het behouden van een routine en het verder ontwikkelen van zelfstandigheid.

Doe mee bij Hannahโ€™s

Wil je meer weten of deel uitmaken van onze dagbestedingsgemeenschap?

Of je nu op zoek bent naar een plek voor jezelf, een familielid, of een vriend, we staan klaar om je te verwelkomen bij Hannah's.

Samen bouwen we aan een wereld waarin iedereen de kans krijgt om te schitteren en zichzelf te zijn!

Restaurant in Amsterdam West

Admiraal de Ruijterweg 107, 1056 EV Amsterdamย