Join The Team

Join The Team

Nieuwe vacature:

zelfstandig werkend kok

Je weet dat je kan koken, je hoeft niet (meer) voor 3 sterren te gaan en die lange avonden met hectiek in de keuken ben je eigenlijk ook wel een beetje ontgroeid.

Voor Hannah’s Amsterdam – een lunchcafé in Amsterdam West – zijn we per direct op zoek naar een warme en enthousiaste collega die onze keuken gaat runnen. Naast jouw liefde voor eten houd je van, of zie je een leuke uitdaging in, het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking. Hannah’s is naast een Mediterraan lunchcafé namelijk ook een dagbestedingsplek waar mensen met een verstandelijke beperking leren, zich ontwikkelen en plezier hebben.

Je hebt ervaring in de keuken, werkt graag overdag (mogelijke uitbreiding naar avond, start vrijdag & zaterdag), bent geduldig, hebt respect voor mensen die anders zijn, bent creatief en denkt graag mee over de menukaart. Behalve het bereiden van heerlijke maaltijden zal het begeleiden van onze deelnemers een belangrijke taak voor je zijn. Wellicht zal het diploma voor leermeesterschap daarbij behulpzaam zijn.

Uren in overleg. Werkweek van dinsdag tot en met zondag. Salaris is conform horeca-cao en afhankelijk van je ervaring. Als je vragen hebt naar aanleiding van deze vacature mag je altijd bellen: 0613710150, of mailen naar laura@hannahs.nl.
Mijn naam is Laura, de zus van Hannah.

Wil je ook werken bij Hannah's?

soliciteer direct

Wij zijn druk bezig met ons team uit te breiden en zijn momenteel op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Lijkt het jou wel wat? Grijp je kans en solliciteer direct via het onderstaand formulier.

Vergeet niet je CV op te sturen naar laura@hannahs.nl